Svekom

Tandläkare, tandhygienist & tandsköterska

Jobb

Jobbutsikterna är goda för både tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Tandvårdsjobb finns det gott om och inget talar för en nedgång, då det råder brist på yrkena i samhället. På denna sida får du mer information om var du kan hitta lediga jobb som tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi delar även med oss av information om vart du kan komma i kontakt med Specialisttandläkare, såsom just GHP Specialisttandläkarna för att genomgå specialisttandvård.

Tandläkare – Jobb

Både erfarna och nyexaminerade tandläkare har en liten konkurrens om jobben, enligt sammanställningen Var finns jobben i framtiden? som SACO tagit fram. Även på en femårssikt spås en liten konkurrens om jobben. Detta då många tandläkare kommer gå i pension inom en snar framtid.

1. Tandvårdsjobb.se

Det finns stora möjligheter att få ett nytt uppdrag för dig som söker jobb som tandläkare. Jobb finns i hela landet och en jobbsida som samlat alla tandläkare-jobb är Tandvårdsjobb.se. Vill du jobba som tandläkare är detta den heltäckande sidan som samlar både offentliga och privata tandvårdsjobb, på både heltid och deltid. Här kan du söka många tandläkarjobb utan CV. Du får istället fylla i ett kort formulär som visar din erfarenhet och personliga egenskaper. Det gör att jobbansökan är klar på ett par minuter.

2. Ledigajobb.se

För dig som letar efter vilka tandläkare-jobb som finns att söka just nu är Ledigajobb.se en bra sida att hålla koll på. Här finns alla lediga jobb som tandläkare från norr till söder, både deltidsuppdrag och heltidstjänster. Är det tandläkarjobb du är ute efter är chansen stor att du hittar en passande utmaning här.

3. Folktandvården.se

Folktandvården finns i Sveriges alla regioner, totalt 21 stycken. De sköter den offentliga tandvården och är en stabil och omtyckt arbetsgivare. Vill du arbete som tandläkare inom Folktandvården kan du kolla in Folktandvårdens lediga jobb-sida. Följ länken till den region som du vill arbeta i.

4. Smile

Smile är en privat aktör inom tandvården som har 39 kliniker på 34 orter från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Smile är den äldsta och största privata tandvårdskedjan och deras målsättning är att ge kunderna den bästa och modernaste tandvården i Sverige. Om du är intresserad av denna privata arbetsgivare kan du kolla in deras Jobba hos Smile-sida.

Tandhygienist – Jobb

Det råder brist på tandsköterskor. SCB bedömer att det finns en brist på över 700 nyexaminerade tandhygienister till år 2035. Detta kan du läsa mer om i en artikel hos Dental24. Till följd av att det saknas utbildad personal inom yrket ser arbetsprognosen väldigt ljus ut för tandhygienister som är på jakt efter nya utmaningar. Nedan visas var du som söker tandhygienist-jobb kan hitta lediga tjänster.

Det råder brist på tandhygienister. En tandhygienist är en person som arbetar förebyggande inom tandvården och samarbetar ofta med tandläkare. SCB bedömer att det finns en brist på över 700 nyexaminerade tandhygienister till år 2035. Detta kan du läsa mer om i en artikel hos Dental24. Till följd av att det saknas utbildad personal inom yrket ser arbetsprognosen väldigt ljus ut för tandhygienister som är på jakt efter nya utmaningar. Är du i behov av en tandhygienist? Då kan du kontakta Specialisttandläkarna. Här jobbar tandhygienister med lång erfarenhet av förebyggande tandvård. Är du själv ute efter ett jobb som tandhygienist? Nedan visas var du som söker tandhygienist-jobb kan hitta lediga tjänster.”

1. Ledigajobb.se

På denna sida som samlar lediga tjänster inom tandvården hittar du ett stort antal tandhygienist-jobb. Ledigajobb.se har både heltidstjänster och deltidsuppdrag. Här finns alla lediga jobb som tandhygienist i hela landet samlade på ett och samma ställe. På många av jobben behöver du inte bifoga CV och personligt brev i din ansökan. På Ledigajobb.se går därför jobbsökandet på nolltid.

2. Tandvårdsjobb.se

En jobbsida som samlar alla lediga tandhygienist-jobb är Tandvårdsjobb.se. Jobbsidan listar alla lediga jobb som tandhygienist i landet, både i privat och offentlig verksamhet. Här finns jobb på både heltid och deltid. Många av tandhygienist-jobben kan du söka utan CV och personligt brev. Du fyller istället i ett formulär direkt på ansökningssidan, vilket gör att jobbansökan bara tar några få minuter. För dig som vill få en helhetsbild över arbetsmarknaden för tandhygienister är detta sidan att utforska vidare.

3. Folktandvården.se

För dig som vet med dig att det är inom Folktandvården du vill jobba rekommenderas deras Lediga jobb-sida. Folktandvården finns utspritt i alla 21 regioner i Sverige och de har både allmäntandvård- och specialisttandvård. I Folktandvårdens organisation finns det många jobb som tandhygienist.

4. Praktikertjänst

Om du söker efter tandhygienist-jobb i den privata sektorn är det en god idé att kolla in Praktikertjänsts lediga tjänster. Praktikertjänst är Sveriges största vårdbolag och finns representerade i alla regioner. Ett tips är att filtrera sökningen på området tandvård – då får du en bra överblick över jobbmöjligheterna på deras tandvårdskliniker.

Tandsköterska – Jobb

Det finns många lediga jobb som tandsköterska ute på arbetsmarknaden. Eftersom det är ett bristyrke är det ett bra läge för dig som vill hitta en ny utmaning som tandsköterska. Jobb finns på flera olika jobbsidor, här listas jobbsidorna med flest möjligheter.

1. Tandvårdsjobb.se

Tandvårdsjobb.se har samlat alla lediga tjänster för dig som söker jobb som tandsköterska. Jobb som tandsköterska finns inom både privat och offentlig verksamhet och på denna sida är alla jobb samlade på ett och samma ställe. Här kan du söka många av jobben utan CV och personligt brev. Du fyller istället i din erfarenhet och utbildning direkt på hemsidan, vilket sparar dig mycket tid.

2. Ledigajobb.se

Söker du efter en sida som har ett stort utbud av tandsköterska-jobb är det en god idé att kolla vidare på Ledigajobb.se. Här finns lediga jobb som tandsköterska i alla Sveriges 21 regioner, och det finns både deltidsjobb såväl som heltidstjänster att välja mellan. Även på Ledigajobb.se kan du söka tandsköterskejobb utan CV och personligt brev, vilket gör att ansökningsprocessen går snabbt.

3. Smile.se

Smile är Sveriges största privata tandvårdskedja med 39 kliniker på 34 orter utspridda över landet. Smiles målsättning är att ge kunderna den bästa, och modernaste, tandvården. Om du vet med dig att du vill jobba inom den privata tandvården ska du kolla in lediga tandsköterskejobb på Smiles jobbsida.

Tandvårdsjobb i Stockholm

Söker du efter lediga jobb som tandläkare i Stockholm? Eller kollar du på nya utmaningar som tandhygienist eller tandsköterska i Stockholm? Då ska du kolla in Tandvårdsjobb.se som samlar tandvård-jobb i Stockholm. Där finns det jobb för dig som söker nya utmaningar inom tandvården i Stockholm, oavsett vilken nivå eller yrkesroll du letar efter. Många av jobben kan sökas utan CV och personligt brev. Du fyller i ett formulär direkt på ansökningssidan som tar max några minuter. Ansökningsprocessen går därför på nolltid.

Vet du med dig att du vill jobba på Folktandvården i Stockholm kan du kolla in Folktandvården Stockholm – Lediga jobb.

Lediga tandvårdsjobb i Göteborg

För dig som vill kolla runt bland jobb som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska i Göteborg rekommenderas Tandvårdsjobb.se.  Där du hittar alla typer av jobb inom tandvården som finns på offentliga och privata kliniker i Göteborgsområdet. Många av jobben kan sökas utan CV och personligt brev, vilket gör att ansökningen går snabbt och smidigt till. Här är chanserna stora att du hittar tandvårdsjobbet du är ute efter i Göteborg.

Om du söker efter jobb inom Folktandvården Västra Götaland så kan du gå direkt till deras Lediga jobb-sida.